Juoksukuntoisille päivän ravinto suositukset:

Pätkä tekstiä Walter Thomasin 1813 maailman ensimäisestä juoksuoppaasta. "Ruokavalio tulee koostua kuivasta leivästä, lampaanpaistista, pihvistä ja väkevästä oluesta. Valmennuksen olennaisin menetelmä on laihdutus, joka on saatava aikaan juoksemalla, aamukävelyllä, hikoilemalla paksujen patjojen välissä, ja käyttämällä risiiniöljyä. Kala, kasvikset, voi, muna ja juusto ovat ehdottomasti kiellettyjä ruoka-aineita, mutta oksennuslääkettä tulee käyttää säännöllisesti".  Siitä vain risiiniöljyn ja oksennuslääkkeen hankintaan ja kyllä juoksu maistuu.

Päivä vaikuttaa edelleen keväiseltä, minulla tänään vapaapäivä hammashoidoista, nyt niitä on korjailtu 15 - 16 kappaletta laskut menny jo sekasin, perjantaina kuitenkin homma jatkuu...

Jalan kanssa odottelen edelleen magneetti kuvaukseen pääsyä, kun tämä jalkani ei kuuleman enää ole kiireydessään ihan ensimmäisellä sijalla, pilattu mikä pilattu.  Tämmöinen on rakas Suomenmaa jolle maksamani verot ovat olleet jo 44 vuotta kiireydessään erittäin kiireellisiä, päivänkin myöhästymisestä on lisälaskua pukannut.

"Elämä on sitä mitä meille tapahtuu, vaikka olimme elämämme toisin suunnitelleet".