Kylläpä ulkona on talvisen näköistä, lunta tulee aika sakeasti, keppimiehet pysyttelee sisätiloissa.

                             1413177.jpg

Kiinalaisen kalenterin mukaan eletään Rotan vuotta...  Ja kun minä olen kiinalaisen horoskoopin mukaan Puhveli, olen tällainen!!

Puhveli on kärsivällinen, ahkera sekä velvollisuudentuntoinen. Hän on myös melko konservatiivinen ja arvostaa pysyviä arvoja. Koti ja perhe ovat puhvelille tärkeitä. Hänestä huokuu voimaa ja häntä on helppo lähestyä. Puhveli viihtyy ulkoilmassa ja paljon omissa oloissaan. Vaikka puhveli onkin ulkoisesti rauhallisen oloinen, hän on kuitenkin temperamenttinen ja hänellä on kyky voittaa vihollisensa voimansa ansiosta.
Puhveli on luotettava ja pidetty ystävä, vaikka ei olekaan kovin seurallinen.    Lähde: varjojenkirja

Ja Puhvelille on Rotan vuosi tällainen.

Puhveli on todella kovien haasteiden edessä rotan vuonna, sillä edellisen vuoden menestys uhkaa kadota savuna ilmaan nopeiden muutosten ravistellessa puhvelin tarkasti luomia perustuksia. Puhvelin on nyt otettava kaikki ystävyyssuhteensa tehokkaaseen hyötykäyttöön, sillä selviäminen tulossa olevista muutoksista vaatii sellaisia valmiuksia, joita puhvelilla itsellään ei ole. Itseensä ja vain itseensä luottavan puhvelin ei ole helppo taipua ulkopuolisen avun vastaanottamiseen, mutta tällä kertaa se on ainoa viisas ratkaisu. Kiinteää ja pitkäaikaista suhdetta arvostava puhveli ei oikein viihdy romantiikan kuvioissa rotan vuonna, sillä ilmassa on aivan liikaa seikkailun makua, joka yleensä tietää pettymyksiä ainakin puhvelille. Talousnäkymät ovat nekin aivan liian epävakaita puhvelin makuun joten suuret investoinnit jäävät monelta puhvelilta kokonaan väliin.       Lähde: astro