6.3 2008 Olin keskussairaalassa kirurgian polilla lääkärin vastaanotolla katkenneen akillesjänteeni takia, asia ei ole viellä edennyt edes sen vertaa että olisi ilmoitusta tullut koska ja mitä seuraavaksi!!.. Nyt eletään jo puoliväliä huhtikuuta, olisin tyytyväinen jos tulis vaikka edes allaolevan tapainen ilmoituskaan.

 

Lapin keskussairaala

Kirurgianosasto
Rovaniemi

Akilleksen katkaissut kansalainen !

Koskee polttohautaustanne

Koska suorittamiemme tutkimusten perusteella olemme todenneet, ettei teillä ole mitään tulevaisuutta, ja että olette akillesjänteetömänä tarpeeton, eikä jatkuva kuulumisenne yhteiskuntaan ole näin ollen mitenkään hyödyksi, olemme päättäneet väestöylijäämää koskevan lain # 117 4 mom. nojalla polttaa teidät. Pyydämme teitä sen vuoksi saapumaan ensi maanantaina kello 18.00 Keskus-sairaalan krematoorioon, uuni 6, pelti n:o 2. Mukaan teidän on otettava, luottokorttinne, veroilmoitus, ennakkoveronpidätyskuitti ja esteettömyystodistus polttohautausta varten.

Koska tutkimuksiemme mukaan olette elämänne aikana nauttineet suuret määrät alkoholipitoisia juomia, kehoitamme teitä ilmeisen räjähdysvaaran vuoksi juomaan ennen polttohautaustanne yhden (1) litran vettä. Teidän on lisäksi otettava mukaanne yksi standardikokoinen olkilyhde, 20 kg koksia, jätepaperia tai lastuvillaa, 3 litraa 92- oktaanista bensiiniä sekä kaksi tulitikkua. Mikäli haluatte että tuhkanne käytetään lenkkipolkujen päällystämiseen, pyydämme teitä jättämään tullessanne portinvartijalle jätesäkin ja kumihansikkaat. Muutoin lahjoitamme tuhkanne vanhan kaatopaikan maisemointiin.

Velvoitamme Teitä itse huolehtimaan kuolinilmoituksestanne, ilmoituksesta henkikirjoittajalle, veroviranomaisille ja velkojillenne sekä hyvissä ajoin peruuttamaan Lapin kansan tilauksenne, sekä RDS:n jäsenyytenne, palauttamaan ulkomaanpassinne ja ajokorttinne sekä muut ao. asia- paperit ko. virastoihin.

Tämän käskyn laiminlyömisestä ja väestöylijäämää koskevan lain # 199 6 mom. mukaan on säädetty kovennettu kuolemanrangaistus (säästöliekillä).

Odotamme siis Teitä täsmälleen sovittuna aikana, josta ainoastaan täten ilmoitamme.

Kunnioittaen
KESKUSAIRAALAN
POLTTOHAUTAUSOSASTO
ROVANIEMI

 

Loppuun vielä määritelmä Kirurgista