Ainakin kaikki kaamosajat... Monelta munaukselta olisin säästynyt jos olisin jäänyt syntymättä, jotenkin olen lapsuudesta, nuoruudesta ja keski-iästä selvinnyt, enää olis vanhuus sählättävänä.

Tuo koiven perkelekkin viimeyönnä vaivasi, ei sen ollut mitenkään hyvä, oli kenkä jalassa tai ei. Ei liion pahemmin perustanut vaikka otti särkylääkettä.  Olisi nuo Tradolanit varmaan tehonneet mutta kun olen niin huono "narkkari" että saan lääkeestä vuorokauden pahanolon oksenteluineen, hikoiluneen ja tärinöineen, ne ei vain jotenkin sovi minulle.  

 Alkukesä on ollut niin sateista ja kylmää , mutta katsokaapa ensiviikon sääennustuksiin..  Lämmintä on luvassa!..  Toiveissa saada Songan ympärijuoksuun ja Rovaniemi marathoniin kunnon hellesää, se meitä katsojia hellii.. Juoksijoista ei nyt niin väliä nehän ovat treenaneet sitä varten ja saavat nauttia juoksun hurmasta... Perkele olis vain hyvä että niille onnelisille jotka saavat juosta satais vaikka puukkoja taivaasta!!!  Perkele, miksen minä.....

No niin,, no.... Ensi kuulemalta vaikutan hieman yksinkertaiselta, mutta kun minuun tutustuu lähemmin, paljastun täydelliseksi ääliöksi.