Liityin sitten CMS-liikuntaklubiin santasporttiin, hintaa vuoden jäsenyydelle tulee liittymismaksuineen n. 700 euroa..<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Pakko on jotain alkaa jo tuon kunnon eteen tekemään, se tuo juoksuharjoittelu taitaa olla vielä aika pitkässä kuusessa.

Jos siellä salilla vääntäis jotain helvetinkoneita ja sisäsoutua sekä kuntopyöräilyä yrittäisi tahkota..

Syy miksi juuri tuolle salille käyntini keskitin on siinä että siellä on mahdollisuus aloitella sitä juoksua juoksumatolla, sillä varmaan tiet on jo liukkaita kun se aika koittaa..

Vesijuoksumahdollisuus sekä muutenkin hyvät laitteet ja myöhemmin sisähallin rata saivat ajatukset siihen että paras keskittää kaikki harjoittelu samaan paikkaan..

No tähän asti käynnit ovat olleet lähinnä säälittävän ja raukkamaisen lyhyitä n. tunti joka on sisältänyt vähän sisäsoutua ja pyöräilyä sekä läskimahan harjoituksia... Se tuo kinttu kipeytyy vielä tuosta harjoittelusta ja työnteosta aikalailla, mutta jospa se sitten joskus???? tai sitten ei.

 

                      ruskasade.swf

Kohta on taas tämän näköistä, kesä (sanassa taitaa ollla lapinlisä voimakkaasti mukana) on ohi syksy ja ruskaaika lähestyy, ensiviikon vaihteessa tervejalkaiset juoksee ruskamaratonia Kittilässä.