Näinä päivinä on lehdet täynä listoja hyvätuloisista... Itseäni ei niin suuresti kiinnosta mitä muut tienaa, kaikki energia kun kuluu siihen että keksii mistä tällekkin päivälle leivän suuhun repii...                                                                Se on sellaista kun on koko ikänsä sairastanut tautia nimeltä rahapula.              No mutta sekaannutaampa nyt tähänkin asiaan....      

Otetaanpa yksi esimerkki: Jorma Ollilan tulot (n.9,8 miljonaa) jaettuna vuoden jokaiselle tunnille antavat tuntipalkaksi yli 1100 euroa. Tympii varmaan illalla panna nukkumaan kun siitä maksetaan noin niukasti..                                                    Tavallinen tuunnari jos ansaitsee 25 000 euroa vuodessa kestää J.O:n kuukausipalkkaan tehdä työtä n.40 vuotta, eli koko elmänsä työhistorian.

Rikkaille sanoisinkin muistakaa meitä köyhiä, se ei maksa mitään.

Meillä täällä lapissa alkaa jo olemaan niin pimeäaika ettei alle 100 watiin lamppua näe vaikka siinä olisi valot päällä... Unia nähdäkseenkin täytyy öisin pitää otsalamppua, ei niitä muuten näe.... Ja lapinlisää siinä ei ole juuri yhtään.