Niin ne ministerit taasen potkivat työläiskansaa rautakärkisellä turvakengällä päähän, kute aina, on hulluilla halvat huvit.. Onkohan tullut mieleen huonontaa omia eläke etuja?????

Ministerin/kansanedustajan eläke:

Eläke lasketaan uran pituuden ja viimeisten 15 vuoden aikana uralta saadun ansion perusteella.. Eläke karttuu 4,0 % jokaista edustajana, ministerinä tai MEP:nä toimittua vuotta kohden.. Kun eläke karttuu 4,0 % vuodessa, enimmäismäärän saavuttaminen kestää 15 vuotta.

Vähintään 7 vuotta em tehtävissä toiminut voi myös saada uransa jälkeen iästään riippumatta sopeutumiseläkkeen, jos ei työllisty työmarkkinoilla.

Nykyisellä palkkatasolla riviedustajan maksimieläke on 3 600 euroa kuukaudessa. Ministeri-kansanedustajan palkalla eläke nousee noin kaksinkertaiseksi, jos ura jatkuu niissä tehtävissä neljä vaalikautta, eikä palkkoihin tule muutoksia. Yksi vaalikausi kartuttaa eläkettä noin 900 euroa kuukaudessa....   Ministeri/kansanedustaja eläke ei pienennä muualta hankitutuja eläkkeitä.

Kansanedustajien, europarlamentaarikkojen ja ministerien eläkemaksu on sama kuin muillakin työntekijöillä... Edustajaeläkkeet maksetaan suoraan Suomen valtion budjettivaroista.

Kävin aamusella kuntosalilla pari tuntia, onhan sekin poissa niistä kymmenistätuhansista tunneista, eläkeikää ootellessa.