Ruskamaratonilla Levillä:    Tavoitteet ovat tavotteita, totuus on juostu tulos...      Sää oli kostean sateinen ja turhan tuulinen lämpötila noin 12 astetta, onneksi tuulen suunta oli sellainen että juoksun menomatkalla oli vastatuuli ja paluumatkalla myötätuuli.

Tavoiteena oli juosta uusi 60 vuotiaiden Suomenennätys puolimaratonilla!!.. .. Aikani vain oli kuusi sekunttia huonompi, ei voi mitään...

Jossittelu linjalle jos lähtee, löytyisihän sitä paljonkin mitä olisi voinut tehdä toisin, vaikka verrytellä ennen juoksua paremmin!"..

Yksi seikka, jos joku rakentaisi sellaisen kellon, josta tälläinen ikänäöstä kärsiväkin näkisi sekunnitkin pilvisenäkin päivänä, senkin jälkeen kun sekuntaatoriin rävähtää täysi tunti täyteen jolloin sekunnit yleensä näytetään enää hyvin pienin numeroin, voisi sitä pystyä puristamaan hiukan viellä tiukemmalle kun näkisi että on ennätysmahdollisuuksia.. .( Jos joku tietää sellaisesta kellosta jossa sitä tuntia ei aleta näyttämään suurella numerolla ja sekuntteja pienillä numeroilla yli tunnin kestävissä ajanotoissa kertokaa minullekkin, olen kierrellyt kello ja urheiluliikeitä sellaista löytämättä.)                ( Niin niitä tunteja ei tarvitse näyttää välttämättä, osaan kyllä tunnit arvioidakkin.)

Ruskamaratonin tulokset:

Oma aikanihan oli 1.22.30  Ja taasen ikääntymisestä rangaistiin.. Nuorempien sarjoissa huomattavasti paremmat palkinnot, vaikka maalilinjan olisi ylittänyt myöhemminkin kun minä.. .. Kaikesta huolmatta viikonpäästä starttaan jälleen puolikkaan kisassa tälläkertaa Kankaanpäässä veteraanien SM-maantiejuoksussa, se miten siellä kulkee on tulevaisuutta, ruskamaraton on jo historiaa..