5.10 Aamulenkille.. Kiertelin siltojenkautta Pöykölän Ounasrinteenkautta kotia..    Ei näkynyt muita lenkkeilijöitä ei mainekaita Rovaniemen potkupalloilijoita, ei lentopalloilijoita, ei liioin hiihtäjiä eikä juoksijoitakaan.. Vain minä kylän ainoa huonokuntoinen.. Ei vainenskaan, hyvä jos elämän palaset on niin hyvin kohdallaan että lenkin voi heittää kukonlaulun jälkeen, meikällä se ei vain aina onnistu.. .

Eilen illalla kävin kuuntelemassa Harri Hännisen jutustelua maratonjuoksusta..  Luento oli tarkoitettu lähinnä sellaisille joiden tarkoitus on juosta ensikesänä maraton tai puolimaraton.. Ihan asiaa Harri jutteli painotti mm. että maratoonarin harjoittelu pyörii lähinnä PK alueella..

Saan usein kuulla työssäni kun sellainen jonka tavoitena on juosta maraton läpi 6 tunnin aikarajoissa  sanoo, "lihakset saattaa olla aika tukossa kun tein eilen hapenoton harjoituksen"!! ... Olen usein itsekkin sanonut että on turha yrittää nousta perse-edellä puuhun, kun tikkaitamyöten pääylöspäin se on paljon helpompaa..

Ei mutta nyt pitää mennä katsomaan olisiko takapihalle ilmaantunut tuppeensahattua tai erikoishöylättyä lautaa.. Minulla alkaa jo olla politikkojen kanssa paljon samoja piirteitä.. Minäkään en muista mitään.

                             1254370180_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä minunkin olisi aika jo päästä tuonne alshaimer-taloon.