Päivä on ollut tänään kostea, pimeä lämpötila nollan tuntumassa.
Kaikin puolin masentava.!!
Pitkin päivää on juoksijoita yksittäin ja ryhminä on lappanut tuossa pyörä-jalankulkutiellä.
Taisi siinä jokin maratonkouluryhmäkin mennä.
Niillä se on tarkkaan ohjelmoitu tuo harjoittelu, vauhti, sykkeet, lenkin pituus ym.
Testein on määritelty kynnysarvot, ja ohjelma lyöty kouraan "nämä kun teet niin johan kesällä sitten maraton tai puolikas läpi menee".
Meillä pitempään juoksua kilpailumielessä harrastaneilla se on paljon helpompaa.
Kun lähtee lenkille tunnustelee keliä ja omaa juoksuhalukkuuttaan, ja kiertää senpituisen lenkin kun kivalta tuntuu, ja sillä vauhdilla kun sinä päivänä on kiva juosta.
Ainakin oma harjoitteluni on sellaista, ehkä vain noin 10 - 20 % harjoituksista on sellaisia jotka on ennakolta ajateltu, että tänään täytyy juosta lujempaa tai että tänään on pitempi lenkki.
Muutenkin elämäni on oikein malliurheilijan kuosissa esim. ravintopuoli.
Olen viimeiset 16 vuotta elänyt lähinnä kahvilla ja pullalla, mitä nyt juustoleipiä tulee lähes päivittäin syötyä. No banaania menee kyllä runsaasti kun apina olen, sekä jäätelöä ja suklaata talvisin.. ..  Ei ole muuta tämänkään viikon ruokavaliooni kuulunut... Terveellistä ko mikään... vai ??

                                        suklaa.gif

Juoksin tänään sellaisen kevyen 14 kilometrin aamulenkin, eikä muuta harjoitusta tälle päivää, täytyy aloitella maltilla tämä harjoituskausi.    Väätäisen painavaa asialinjaa urheiluliiton / Keskisalon valinnoista.