Kävin juoksulenkillä, kun katsoin taaksepäin, näin kun joku pitkä hiippari juoksi aivan perässäni, lisäsin vauhtia mutta siinä se pysyi aivan kantapäillä, säikähdin jo että polisit on perässä (jokainen kunnon kansalainen pelkää polisia saatikka tälläinen rikollinen joka on useammatkin ylinopeus sakot saanut), kunnes tajusin että varjohan se on... Mistä sen pitkän kaamoksen jälkeen muistaa että semmoinenkin on olemassa....

Ovat ne oikeastaan kauniita nuo maisemat kun aurinko paistaa tuolta matalalta, värit ovat sellaisia punertavia missä aurinkonvalo lumeen ja pilviin heijastuu, muuten on sellaiset pastellisävyt hallitsevia. 

Juoksun jälkeen tein pakollisen kauppareissun (vatsa vaati), päätin nälissäni että ostanpa tuosta pitsan, jonka nopeaan uunissa paistaa... No niin joku vitun ääliö oli tietysti siihen kaikki valkosipulit mätänny mitä lähikortteleista oli saanut haalittua.. Saatana jos mie olisin diktaattori määräisin ammuttavaksi kaikki jotka ihmisten ruokia valkosipulilla pilaavat.. perkele..

No vittu tulipa noita välimerkkejä taasen ihan tarpeeksi yhteen kirjoitukseen.. Laitankin tähän lievennykseksi maisemakuvan palmupuusta.

Väsyttää vain jatkuvasti ja tuntuu ettei mitään oikein jaksaisi, mutta kai se kuuluu asiaan, kun seitsämäs vuosikymmen on jo menossa.