Rovaniemen kaupungin työntekijöistä jokainen on sairaslomalla keskimäärin 22,1 päivää eli kuukauden vuodessa!!!
Jokainen työpäivä on sairaslomalla on noin 220 henkilöä kaupungin työntekijöistä!!.
Elikkä keskimäärin jokainen työntekijä on kahden viikon jaksossa vähintään yhden päivän sairaslomalla!!.
On sairasta porukkaa!.
Itse olen yli 45 vuotta kestäneellä työurallani ollut ehkä korkeintaan tuon 22 päivää sairauden takia lomalla, työtapaturmien ja urheiluvammojen johdosta olen minäkin toki sairaslomilla joutunut olemaan.
Ehkä se että olen noinkin terveenä säilynyt johtuu siitä, että olen aina urheilua kilpakuntoilun tasolla harrastanut, en liian kovaa mutta säännöllisesti.

Tänään olisi päivällä aikaa vaikka mennä hiihtelemään, mutta tuo mittari on laskenu jo tuonne 20 pakkasasteeseen on liian kylmä tälläiselle arkajalalle, täytyy keksiä jotain muuta. 

Haile on kova jätkä.

No niin pannaan tähän vielä tällaista vanhaa tutkimustietoa, ei ne aina Lapinläänissäkään asuneet yhtä sairaita ole olleet...                                       Kun heillä (lappalaisilla) ei ole lääkäreitä, ei tule hämmästellä, etteivät he tunne sairauksia ja saavuttavat niin korkean iän. Yleensä he elävät sata vuotta, muutamat jopa 150.. Tässä hyvät herrat,on kuvaus siitä pienestä eläimestä, jota kutsutaan lappalaiseksi. Voi sanoa, että apinoiden jälkeen ei ole mitään enemmän ihmistä muistuttavaa.    Jean-Francois Regnard  (1681)