Tämän aamun aamulenkkikuvia…

1267023121_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1267023090_img-d41d8cd98f00b204e9800998e.

Sano vain rohkeasti ”hep”, jos käy katteeksi…

Aurinkokin on yhä useammin näyttäytynyt, ja silloin lämpötilat kipuaa reipaastikkin yli 20 asteen. Säätiedoitukset ovat lupailleet näitä aurinkoisia päiviä jatkossakin.

Eilen oli juoksulenkin yhdeydessä urheilukentällä käynti, kyllä se uusi radanpinta on paljon miellyttävämpi juosta, entinen olikin aika kova.. Kentälläkäynnin pääteeksi menin Mikon ja Rikun luokse saunomaan. Rikuhan ei saunonut vaan makaili sen ajan sohvalla mietiskellen koiramaisia ajatuksia.

Perjantaina Uunokin tulee näihin maisemiin.. Olen suunnitellut vähän työnjakoa, kun näin saman katon alla asutaan.. Riisiä, perunoita, kananpaloja ja tonnikalaa on aika usein ruokavaliossa.. Kanan ja lihanpaiston yleensäkin ajattelin Uunon tehtäväksi, vastavuoroisesti silloin kun on tonnikalaa minä aukaisisin kalapurkin.. Perunan ja riisin keitto kuuluisi Uunolle,. Minä taasen tekisin koko aterian alusta loppuun, silloin kun meillä syötäisiin perämeren lohta tai poronkäristystä.. Roskiksen Uuno tyhjentäisi parillisina päivinä, parittomina päivinä minä taasen sanoisin Uunolle, kun se on lähdössä lenkille, "vie samalla tuo roskis".. Imurointi kuuluisi luonnostaan Uunolle, kun siinä tarvitaan sellaisia teknisiä koneitakin, ja tuolla Uunolla on se insinööri koulutuskin.. Ja muut eteen tulevat työt Uuno tekisi nuorempana.. Uskon että tämä työnjako sopii Uunollekkin, koska mielestäni pääsin aika tasapuoliseen lopputulokseen.

Ei mutta nyt lähden käveleksimään aurinkoista rantakatua.. Yrittäkäähän pärjäillä pakkasissa.