Kelit täällä ovat olleet aika koleat ja märät, sadetta on luvattu lahes koko viikoksi..  Espanjan uutisissa ne aina ihmettelevät kun sataa lunta, sataahan sitä lunta talvella, mitä siitä ihmettelemään.... Eihän ne toki kovin välkkyjä täällä ole muutenkaan, olen selittänyt niille Espanjaksi asioita, eikä ne ole ymmärtäneet yhtään, omaa kieltänsä (ihan ovat olleet pihalla ko lumiukko), idiotteja ovat..

Eilen juostiin Orihuelassa puolimaratonin, aurinkokin näyttäytyi kisan aikana asteita oli +9... Suomea edustettiin minä, Mikko Lanki (1.32.42 - 71/381) ja Kari Broman (1.40.44 - 8/678).. Lama näkyi kilpailujen järjestelyissä, maalialueen tarjoilut oli supistuneet, samoin kilpailijoille jaettu varustekassi oli huomattavasti köyhempi kun aikaisemmin.. Osanottajia oli kuitenkin,1500 enempää kisaan ei otetakkaan ahtaiden vanhan kaupungin katujen vuoksi... Aikaa juoksussa meni 1.23.02 ja selvä voitto tuli 60 vuotta täyttäneiden sarjassa, kokokilpailussa 117.

Ei se ole konstikhan voittaa jos ei häviää.. En kerro kuinka kivaa ja upeaa oli juosta..Siksi että kilpailun tulee olla kovaa ja raskasta ja suurta kärsimystä, eikä se saa olla hauskaa ja nautittavaa, eihän sitä silloin olisi kova kasvo ja raju jätkä.! Eikä sitä muutenkaan sovi kuljeksia hymyssäsuin, jää viellä nöyryys päälle.

Illalla sitten käveleksin loppuverrytelyksi asunnoltani kaupungilla mukin, siellä oli meneillään karnevaalit, oli kilometritolkulla kulkueita ja vähäpukeisia samba ryhmiä.. Mitenkähän ne tarkenivat, oli jo ilta ja lämpötila + 10 asteen paikkeilla.. Mutta tulipahan tuo minun "kulttuuri" puolikin hoidettua, ruumiin kultuuri tuli hoidettua jo Orihuelassa.

1266233161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tassa sitten minun voitto palkinto.. Tammosta taalla...