Aamulla heräsin aikaisten (4.45), kun väsytti ja nukutti niin paljon ettei enää jaksanut nukkua.. Niin tämmöstä on ikäihmisen elämä!.. Aamun nettisurfailun jälkeen pieni aamulenkki, oli näet kiire hammaslääkäriin.. Siellä sitten istuskelin odotushuoneessa lehtiä lueskellen parikymmentä minuttia, kunnes huomasin, nyt on tiistai ja hammaslääkäriaikani on keskiviikkoa-amuna... Kiroilujen kera  siitä sitten kaupan kautta kotiin, ketutti jo sen verta että päätin vaihtaa samantien kesärenkaat autoon.. Sekin on ihan turha homma kaksi kertaa vuodessa vaihdella renkaita, ei ennenvanhaan ollut talvirengaspakkoa, hyvin sitä talvet pärjäili kesärenkaillakin... Ja metsähallituksenpuolella oli aina tilaa vielä yhdelle, joka käytti kesärenkaita..

Radioakaan ei viitsi pitää auki, se on vain sitä yhtä Tiura-uutista, ketä v...ua kiinnostaa, hyppäskö se pituuta vai kolmiloikkaa ja ennen vai jälkeen Vanhasen lautaläjän.. Keskelä tai laiala yhtä typeriä ja tarpeettomia koko Suomeen eduskunta ministereineen.. Kannattas ostaa eduskuntapalvelut vaikka ulkomailta,,, Perkele... Kyllä taas kaikki ketuttaa...

Lapinradiosta kuulin jostain sauvakävely reitin teosta tai merkkaamisesta.. Koska olen niin edistyksellinen panenpa tähän sauvakävelyn tekniikkavideon jos joku vaikka innostuu sitäkin lajia harjoittelemaan.

Ei kai tässä  auta kun ootella josko se olisi kohta aamukahvipöydässä teekuppi nurinpäin ja päällä lappu, poistettu pysyvästi vanikkavahvuudesta.. Ei tässä muuta toivoa ole.