Kiva on Suomenkin lainata rahaa Kreikalle, vaikka kyllä rahalla olisi käyttöä Suomenkin herrojen ja komiteoiden rahoittamisessa...

Tässäpä muutama Kreikan tukimuoto, (tiedot poimittu radio suomen sivuilta).

Valtion palveluksessa oleva metsuri saa palkanlisää jos joutuu työskentelemään ulkona.

Valtion virkamies saa palkanlisää mm. siitä jos tulee ajoissa töihin, käyttää tietokonetta, osaa vierasta kieltä.. Niin ja eläkkeelle voi tiedysti jäädä alle 50 vuotiaana, jos ei jaksa tulla töihin sitten myöhemminkään päivällä.

Virkamiehen naimaton tai eronnut tytär voi jatkaa kuolleen isänsä eläkkeen nostoa, tätä etua käyttää yli 40 000 naista ja se maksaa Kreikalle yli 550 miljoonaa euroa vuodessa.

Noista komiteoista ottaisin esille komitean joka hoitaa Kopasjärveä, järvi tosin kuivui jo 1930 luvulla, onneksi kuitenkaan komitean rahantulo ei ole kuivunut.

No Suomalaisena ei kyllä kannattaisi paljon näillekkään naureksia, samaa tasoa ollaan tuet vai on suunnattu enimmäkseen korkeammalle hallinnolle ja virkamiehille.

Omat mielialat keikkuu siellä pohjamudissa, ei vain oikein mikään jaksa innostaa... Siksipä olenkin tälläviikolla tilaillut kaikenlaisia leluja itselleni viihdykkeeksi.. Niistä joskus myöhemmin.. Lapsihan on terve kun leikkii..