1275226524_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään juostiin Saarenkylän kentällä RDS:n järjestämä toukokuun kymppi..      Sää oli hyvä se niin yleinen kentällä tuntuva tuulikin oli poissa, no muutama aste lämpöä enemmän olisi ehkä saanut olla..  Kilpailun järjestelyt sujuivat mallikkaasti ja juoksussa tehtiin ihan kohtalaista tulostasoakin, näin paikallis tasolla..

Tuo minun GPS kelloni joutui tosipaikan eteen, eikä siitä kyllä oikein kunnialla selvinnyt. Oletin että laite jonkinverran oikoo kurveissa ja saa juostavan matkan lyhyemmäksi kun todellinen matka, mutta kävikin toisinpäin.. Laite sai minulle juostuksi matkaksi  10,5 km kierrokset oli kyllä laitekkin osannut laskea oikei eli  25 olin kiertänyt.

Se oma aikani oli  37.54  enhän lähtenyt mitään aikaa tavoittelemaankaan, sillä edellisestä ratajuoksu kilpailustani oli vierähtäny jo 13 vuotta, joten liikuttiin iha oudoilla elementeillä. Viiko sitten puolimaratonin 10 km väliaikani oli  37.52  .. .. Luulisin että tekemällä muutaman rataharjoituksen ja valmistautumalla kilpailuun tuosta ajasta olisi mahdollista ottaa reilusti poiskin..           Tulokset: