Saihan se Suomikin EM-mitalin. Pitkämäelle pronssia keihäässä ihan hyvällä tuloksella.

Itse painoin tänään jo panikkinappulaa.
Yritin aamulla lenkille, kipu akilleksessa oli sen verran kova että mieleen iski sellainen ajatus että täytyy vielä yksi kilpailu käydä ennen kun kunto kokonaan romahtaa.
Juoksuharjoittelu on parina viime viikkona ollut sellaista jäykällä nilkalla hissuttelua, kun kipuja on ollut niin paljon.
Se paniikki toimenpide oli se että lähdin Kemijokimaratonille juoksemaan puolikkaan.
En odottanutkaan että mitään kesän ennätysvauhteja pystyisin juoksemaan, harjoittelusta, kivusta ja tuulisesta säästä johtuen, kunhan yhden läpijuostun puolimaratonin kesän saldoon lisää.
Reitti kisassa on kohtuullisen hyvä sellainen edestakainen, aika tasainen vailla suurempia mäkiä eikä turhia mutkiakaan ole paljon.
Eikä se tuulikaan ollut niin paha kun se ei tuullut reitillä suoraan vastaan, vaan hiukan sivusta.
Lähdössä vain meinasin tehdä melkoisen töppäyksen. Täyden ja puolikkaan lähdöt ovat eri aikaan ja minä seisoin lähtöviivalla maratoonareiden kanssa, onneksi kilpailun järjestäjät tulivat kysymään että juoksenko täyden maratonin.
Kiitos siitä!! Kun olin lähtenyt kisaan ihan ex remporee ajatuksella aamulenkiltäni en ollut pahemmin kilpailuilmoitusta tutkaillut.
Kisa kulki silleen tasaisen kankeasti aikaan 1.23.36 joka riitti puolikkaan voittoon.
Kyllä kisan aikana ja sen jälkeen oli jo mielessä olisiko se kilpailukausi nyt sitten tässä. Ei ole mukavaa kipujen kanssa yrittää juosta!
Pitää nyt katella ensi viikkoon mietintämyssy päässä ja kuullostella jalkaa.

Tulokset:

1280609090_img-d41d8cd98f00b204e9800998e   Niin ne kisathan käytiin Väyrysen Paavon kirkolla.