Välillä tuntuu että tunnelin päässä saattaa pilkottaa valoa.. Pystyn jo kävelemään ihan ontumatta, ja hiihtelykin onnistuu kun ei pidä vauhtia, vaan siirtelee rauhallisesti suksia eteenpäin. Kuntopyörää kyllä pystyisi polkemaan mutta kun ei riitä motivaatio sisäpyöräilyyn...

Tähän sopisi Friedrich Niezschen ohje "Joka ei osaa itseään käskeä, sen tulee totella", mutta olen kapinallinen: en tottele.

No ensi viikolla on jalkaani ultraäänikuvaus, katotaan miltä se näyttää?.. Noin vuosi ennen toisen jalan akillekseni katkeamista jalkani kuvattiin myös ultralla, kommentti  kuului, arpikudosta, repeämiä, kiinikkeitä ja paksuntunutta kudosta jänteen ympäristössä, saattaa se vaikka katketakkin!!. .. Sitten vuosi siitä se sitten katkesi.. .. Saa nähä miten nyt!

Täällä Rovaniemen suunnallakin sikainfulenssa nostelee päätänsä, sairastuneita on ainakin varuskunnassa tavattu.. .. Minä luulen... .. Se on sikojen harkittu taudin levitys kamppanjaa arvelevat ettei kinkku niin maistu jos on kipeänä.. Se on possuilla henki aika löyhässä tähän aikaan vuodesta..

Ei mutta nyt työt kutsuvat.

Opi kestämään kohtalon iskut. Sitä hyödyllisempää se on mitä kauemmin elät, sillä iskut kovenevat mitä vanhemmaksi elät.