Kyllä meikäläinen pitäisi saada holhouksenalaiseksi.

Eilen oli ohjelmassani Terwamaratonin puolikas..
Alkuverrytelyissä tunne ei tuntunut pahaltakaan, elättelin jopa toivoa päästä lähelle viime vuoden terwan aikaani (1.21.21)
Ja miten siinä sitten kävikään?.
Puolikkaan lähtö oli 12.20 ja minä olin pääkopassani sijaitsevilla ajatteluelimilläni, (mitä net nyt olikaan nimeltään, perna, munuaiset, maksa tai mikä lie), saanut päähäni että lähtö on 20 vaille yksi..
No meikäläinen siinä reitinvarrella verrytteli kun toiset oli lähdössä,
Keskipoikelan Pentti kysyi että etkö aiokkaan juosta.
Meikäläinen siinä vielä inttämään että ei ne ole kun maratoonareita jotka on lähdössä, mutta kun kuulin että maratoonarit on lähteneet jo ajat sitten tuli kiire..
Verryttelykampeet lensi nurmikolle ja lähdin joksemaan kohti lähtöpaikkaa.
Silloin pamahti lähtölaukaus, ja meikäläisen juoksusuunta on muihin nähden vastakkainen, piti vielä käydä kiertämässä lähtötolppa.
No siinähän aikaa tuhraantui, ja ohitettavia oli etupuolella satoja.
Siinä kun puikkelehti paniikki päällä ohitellen tuli alkuvauhdista nykivää ja paikoin liian kovavauhtista.

En osaa oikein sanoa, paljonko ajallisesti lähdössä myöhästyin, ja paljonko alkumatkan väistely ja ryntäily aikaani huononsi, sillä siinä hässäkässä ei edes kello käynnistynyt, ehkä minuutin ja kahden välillä loppuajan parannus olisi ollut normaalilähdöllä.?

No se loppuaikani oli 1.23.35,,,, ei niin huono, mutta en nyt tämän juoksun perusteella saanut oikein kuvaa omasta kunnostani, missä nyt mennään.

Seuraava kilpailuni on ilmeisesti Songan ympärijuoksu kesäkuun 11 päivä ellen sitten sekoile päivissä.
Yrittäkää kattoa vähän minun perään siellä kilpailupaikoilla, on nuo ajatteluelimet happamoituneet jo niin pahoin ettei tästä tule oikein mitään.!. 

Muuten Terwamaratonilla taisi olla ennätysosanotto.
Ronkaisen Teppo oli nopein maratoonari alle 2.36 tuloksellaan, naisten nopein Anne Mäkelä alle 3.10 tuloksellaan. Puolikkaalla Denis Gorodetskiy Pietarista oli nopein 1.13.40 ja naisissa Maija Oravamäki 1.24.19     Tulokset:

1306039608_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämännäköistä oli minun alkumatka, ohitettavia riitti. Kuva on tosin 10 kilometrin lähdöstä. Kuva piti laittaa jo silläkin kun kuvassa näkyy Espanjan urheiluseuran paitamme.