Eilen kun heräsin, olin nukkunut yöni hyvin, eikä sydänkään 'muljunnut'.. Lähdin mökille.. Matkalla sain hullun ajatuksen, menen Kivijärvelle juoksemaan maastokisan!.. Olin koko alkuviikolla käynyt vain yhden juoksulenkin, oli ollut noita oireita sen verran runsaasti, mutta sain kisajuoksun juosta aivan ilman rytmihäiriöitä!!!..

Aikaa juoksu vei kyllä päälle 31 minutin, eli oli selvästi hitain siellä juoksemistani juoksuista, joskus juoksu on mennyt läpi puoliminuttia nopeammalla kilometrivauhdeillakin, mutta nyt olin kyllä hyvin tyytyväinen tuohon aikaanikin.. Juoksumatkalla tein kyllä näyttävän kuperkeikankin, kenkä vain tökkäsi johonkin, siitä tuli täysvoltti kerien, arvostelutuomarit eivät vain olleet paikalla joten en tiedä monenko pisteen suoritus oli kyseessä, mitään vaivaa siitä ei tullut, äkkiä pystyyn ja matka jatkui.. .. Onhan Eino Leinokin jossain runossaan kirjoittanut, "Ei aina ole huono, ken täällä lankeaa, voi olla jalka heikko ja kivinen tie"..  Muutama kuva kisasta.

Monissa tämän kesän juoksukisoissa on ollut vähemmän osanottajia kun edellisenä vuona, Vanttauskosken kisassakaan ei minun sarjassani ollut ketään..

montako.gif

Juoksijoiden määrähän kyllä riippuu siitäkin kuinka ne lähtöviivalle asettelee.

Ei tässä kuitenkaan kannata vielä liikaa intoilla.. Paino nousee syödessä, kunto laskee juodessa, paikat hajoo harjoitellessa ja sydän reistaa vanhetessa.. Yritä siinä sitten.