Tänään aloitin päiväni hammaslääkärikäynnillä...

Hammaslääkärini kertoi että 1700 euron menetykseen saat taasen varautua.. Tammikuulla meni jo lähes 400 euroa, joten kun väläytän hymyni odotan että katsojien joukosta kuuluu ihastunut kohahdus.. Ei sillä että hampaat olisivat niin hienot, vaan siksi että ne on niin arvokkaat.

Keskimäärin hammashoitoihini on viimeisellä kymmenvuotiskaudella mennyt n. 1600 euroa vuosi.. Laskekaa siitä kaluston arvo..

Mikse ne ihmisellekkin voisi kasvaa uudet hampaat muutaman kerran elämässään, tai jatkaisivat kasvamista niin niitä ei tarvitsisi kun lyhennellä aika ajoin...

Nokka ja korvathan ihmisellä jatkavat kasvamista koko ikänsä, ja kun elinikä jatkuvasti kasvaa alkavat ihmiset tulevaisuudessa muistuttamaan vanhuuttaan aika lailla norsua... Varsinkin kun tuo ylipainokin jatkuvasti ihmisillä nousee, ja kyllä täällä pitkään elääkseen tarvitsee aika paksua nahkaakin, eiköhän ihminen opi senkin kehittämään..

Onneksi elinikää voi yrittää lyhentää hankkimalla 'urheilijansydämen' siitäpä  taidan kirjoittaa seuraavalla kertaa... Mutta alkoholista pysykää erossa.. Rocdesterin yliopiston tutkija Ellen Redmand kolleekoineen oli tutkimuksissaan havainneet että sydän ja verisuoni kuolleisuus vähenee 20 - 40 % nauttimalla vuorokaudessa 3 -  4 alkoholi annosta..