Espanjassakin moninpaikoin pohjoisessa ja paikoissa jotka sijaitsevat muutama sata metriä merenpinnan yläpuolella on satanut lunta..

Näin talvimaanasukkaan näkövinkkelistä lumen ja liukkaudentorjunta näyttää aika hupaisalta.. Vai mitä mieltä olette onko viisasta heittää vettä auton renkaan alle pakkasella kun on liukasta, liikkeelle päästäkseen?.. Tai jalkakäytävän lumen päälle ripotella suolaa, eiköhän olisi viisaampi ensin kolata lumi pois?.. No ehkä se heille tuo talvi on oudompi elementti kun meille.. Sateenvarjo on myös aika yleinen varuste lumisateella..

Meillä täällä Torreviejassa ei nyt sentään pakkasille eikä lumisateille ole päästy, vaikka ilmat täälläkin ovat selvästi viilenneet.

Eilen aamupäivästä tihuutteli vettä kun kävin lenkillä, uuno odotteli iltapäivään ja suoritti lenkkinsä aurinkopaisteessa..

Ainoa ongelma täällä on sadeiden aikaan se, että kaduille tahtoo muodostua isoja vesilammikoita, kun viemärit ei vedä, ilmeisesti pitkä kuivajakso tukkii roskilla viemäreitä.

Ensi sunnuntaina olisi sitten luvassa puolimaratonin startti, siellä ei sijoituksista tarvitse olla huolissaan vaikka joku vilppipelintaiturikin olisi mukana, sillä kisassa ei minun ikäluokalle ole omaa sarjaa.. Voittopokalit vienevät nuoremmat... Mutta juostaan kuitenkin juoksu ennen palkintojenjakoa.

Tähän vielä kuva eilisen iltapäivän kaupunkikävelylenkiltäni.

1328231979_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No niin Santa Polan tuloksetkin näkyy korjatun, meikä voitti.