1329226556_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Orihuelan puolikkaan maaliintuloni.

    1329226419_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 
Matzarronen puolikkaan lähtö.

Se alkaa olla tämänkertainen Torrenreissu lopuillaan, se jäikö se viimeiseksi lajissaan tähän suuntaan, jää nähtäväksi.
Tämä paikka on ollut sellainen talven harjoittelu ja kilpailu paikka, ja jos juoksupuolen joutuu lopettamaan tuskin tänne viitsii tulla haikailemaan vanhoja juoksulenkkejä.
Parempi on silloin on hakeutua uusiin ja lämpimämpiin paikkoihin makailemaan.

Juoksukilometrit taitavat jäädä alta 100 kilometriin viikossa.
Mutta siihen olen erittäin tyytyväinen että pystyin tuon pääkilpailukseni suunnitellun Orihuelan puolikkaan juoksemaan ihan täysillä rutistaen alusta loppuun.
Ilmeisesti kaikki oli pelissä viimeistä solua myöten, sillä niin väsynyt oli elimistö ettei seuraavana yönä unta tullut ollenkaan..

Sää on suosinut reissuani, joulukuu ja tammikuu olivat lämpimiä, helmikuulla ilmat viilenivät, tosin loppukuulle on taasen luvassa lämpenevää.
Yhtään täyttä sadepäivää ei koko aikana ole ollut ja sellaisia päiviä jolloin vettä on vähänaikaa satanut on ollut vain kaksi.
Harjoittelun kannalta ilmat ovat olleet lähes täydelliset, samoin kilpailemiseen..

Kyllä aika täällä on mennyt nopeaan, kohta on yhdeksän viikkoa täynnä ja tuntuu siltä että vastahan minä tulin.

Kaiken kaikkiaan reissu on mennyt yli odotusten, en uskonut pystyväni edes noihin kilometrimääriinkään, ja arvelin että kilpailut joutuu ottamaan ihan pelkkänä hölkkänä.

 

Perjantai iltana on sitten lennettävä takaisin Suomeen ja lauantaina Rovaniemelle.. Toivottavasti siellä lämpötilat pysyvät siedettävissä lukemissa, että voisi vähän hiihdellä.

Mutta nyt täytyy lähteä päivän juoksuhölkkäilyyn..