Eilen teimme kisareissun Hillin Sarin kanssa Saariselälle katselemaan kaunista kesäsäätä.
Lämpötila oli 3 astetta ja vettä satoi, lisäksi oli kova tuuli.
Plussapuolelle voi lukea sen että asteet oli plussaa, eikä sääsket haitanneet, ei sitten yhtään.
Kaunispään huipulta juhannusjolkkaan startanneet kylmästä hytisievät  juoksijat selvisivät takaisin huipulle ilman että kukaan olisi jäätynyt suola, eiku jääpatsaaksi reitinvarrelle.

Miesten puolikkaan nopein Fedor Denis oli saapunut Murmanskista, ja oli kai hyvin tottunut tämänkaltaiseen säähän ja juoksikin ihan hyvää vauhtia 1.28.27
Oma juoksuni otti aikaa yli 7 minuttia kauemmin kun kaksivuotta sitten, ja hävisinkin voittajalle lähes yhdeksän minuttia....
Maaliintulon jälkeen tärisin kylmyydestä niin ettei mehu lasissa pysynyt, vasta Riekonlinnan saunanlöylyt paransivat hirveän "horkkataudin".

Sari menetti voiton juostuaan harhaan, huonojen reittimerkintöjen takia tuossa risteyskohdassa.

Sarille tuli juostua matkaa lisää reilu 5.1 kilometriä.
Näin vaativalla reitillä ja arktisessa säässä oli kyllä puolikkaassakin tarpeeksi juostavaa.

Tässä reitin korkeusvaihtelua.

Tulokset:

Kyllä taasen huomasi että ei niitä tehoja tuosta pumpustani lähde, asfaltilla tasaisemmilla reiteillä noihin kahdenvuoden takaisiin puolikkaan aikoihin on tullut lisää aikaa n. 2- 3 minuttiin..  Kun reitillä on jyrkkiä ja pitkiä nousuja ero repesi heti yli 7 minuttiin, kun ei oo tehoja, nousut tulee ihan ryömimävaihteella..