On se, ettei ihminen osaa edes nukkua. Eilenkin, tai siis tänään panin nukkumaan 00.30 heräsin 3.00  En ole nukkunut puoleen vuoteen kunnolla, kesällä syy selän, nyt vissiin tuo melatonin eritys pimeyden takia sekaisin, tai en minä tiedä mikä syy, ei vain nukkuminen onnistu oli kuinka väsynyt hyvänsä... Ei tässä voi kun siterata Irving Berliiniä  "Olen nukkunut hyvin vain kerran eläessäni ja silloinkin näin unta että olin hereillä".

Enkä sitten käynyt hiihtämässäkään, niinkuin eilen uhosin. Se lumisade muuttui sitten vesisateeksi. Aamulla ennen 6.00 kävin juoksemassa 14 km, sitteen tein vähän siivoushommia.. Kyllä minä vihaan kotitöitä!.. Täytyy sijata vuoteet, tiskata astiat - ja puolen vuoden päästä sama ruljanssi uudelleen!...täh.

Tietokoneen virittely on myös kuulunut päiväni ohjelmaan, kone meinaa ominpäi tehdä sellaistakin johon ei ole lupaa saanut, kyllähän se kone aika viisaskin on, hakkaa se minut shakissa mennen tullen, mutta potkunyrkkeilyssä siitä ei saa kunnon vastusta... Saapa nähdä löytääkö tuo 'asiantuntia' koneesta mitään hämärää.

1162347.jpg