"Keski-ikä alkaa silloin, kun juokseminen ei ole enää vaivatonta, ja vanhuus silloin, kun ei enää pysty juoksemaan" Tapio Pekola.

Minä vielä väkisin ja vaivalloisena vääntäydyn lenkille, vaikka vanhuus on tullut jo ajat sitten.. Itse määrittelisin kohdallani vanhuuden siihen, kun aivot ovat ilmoittaneet että kaikki on jo koettu ja nähty, ja kaikki on vain vanhan toistoa, huonommin, hitaammin ja suuremmalla tuskalla.. Nykyään saa olla jo tyytyväinen jos normaalin lenkinkään saa juostua kotiovelle asti, ettei se mene loppumatkasta kävelyksi.. Silti haaveilen että jos sittenkin pystyisi tälle vuodellekkin vielä täydenmaratonin juoksemaan.. No hulluja on nykyään jokapaikassa jopa hullujen huoneellakin, eikä vain maratonin lähtöviivalla..

Ruotsi - Suomi maaottelu saatiin käyntiin, naisten puolella näyttää että turpiin tulee niin että hampaat helisee, onneksi miehissä on vielä jotain mahdollisuuksia.. Sen näkee huomenna kuinka käy.. Senkin näkee huomenna tai viimeistään ylihuomenna kisailenko itse viikonvaihteessa??...??