1298830509_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään oli sitten reissun toinen kilpailu, Torreviejan puolimaraton.. Kisan loppupuolella tuuli koveni, ja kohta satoi jo vettäkin.. Meikäläinen missasi palkintojen jaonkin, kun paleli niin.. No sain minäkin sitten viimeisenä pyttyni, ja kassillisen troppeja, olivat vissiin järjestäjätkin huolissaan kuntoni huononemisesta?.

Jotakin hämärää tuntuisi hommassa nyt olevan, mutta siitä myöhemmin kunhan tulokset saapuvat..

1298830951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä Caffin joukkuetta ennen kisan starttia... Niin se oma aikani 1.27.22 sijoitus. 1 - 60 vuotiaissa.

Reitti Torreviejassa on lähtö/maalipaikalta kahteen suuntaan n.5 km, jotka sitten juostaan kahteen kertaan.
Oma juoksu 5 km pätkiksi jaettuna kulki näin:
 - 20.01 -  21.21 - 20.02 - 21.39 ja se viimeinen 1.1 km 4.19
Eli nuo toiseen suuntaan juostut vitoset ovat noin 1.5 minuuttia huonompia??
Ja tämä toistui lähes kaikilla juoksijoilla, samoin tulokset olivat kautta linjan selvästi Orihuelaa huonompia.
Itse mielestäni juoksin koko matkan kellon tarkasti neljän minuutin vauhdilla.!!
Lisäksi kahden eri juoksijan Garminin mittaamat matkat olivat aika erikoisia reitille joka on aika suoraa tietä? Forerunnerin mittaamat matkat 22 km 50 m ja 22 km 140 m.
Lisäksi tulokset kärjenkin osalta sarjoittain olivat 2 - 4 minuuttia edellistä vuotta huonommat.
Omaan juoksuun olen enemmän kun tyytyväinen, eikä näin seuraavana aamunakaan pahemmin ole jalkalihakset kipeänä, niin kun pari viikkoa sitten.
Tästä sitten kisat jatkuvat puolimaratoneilla ainakin kaksi seuraavaa viikonloppua!