Tänään tulee sitten vapapäivä mitä urheiluun / jalan kuntoutukseen tulee.. Olin kyllä varautunut menemään aamulla 6.30 kuntosalille, mutta jalka oli niin kipeä että katsoin parhaaksi pitää lepoa tämänpäivän, nyt maksellaan eilistä 20 km juoksua...

Espanjan Santa Polassa viikonloppuna juostiin puolimaraton..                               Voittaja käytti aikaa 1.03.34   Naisten voittaja 1.17.58

641 juoksijaa alitti 1.30.00 -  2232 juoksijaa pääsi alle 1.45.00  juoksijoita oli jotain 5000 luokkaa.

Suomea juoksussa edustivat Kari Broman RDS:ästä 60 vuotiaitten sarjassa juosten selkäongelmistaan huolimatta 16:toist  1.41.50 nettoajallaa.... Mikko Lanki Helsingistä nettoaikaan 1.38.42 .. Pojathan ovat Torrevijassa talvenvietossa ja reenailemassa.

Itsekkin juoksin tuon kisan vuona 2007. On muuten hienostijärjestetty kilpailu.. Aikani silloin oli 1.16.11 , olispa hienoa ollut olla mukana..

Villasen Jukka Kouvolasta menee myös Torreen helmikuun puolivälissä... Mikko sekä Jukka kumpikin on kyllä luvanneet ilmaista asumista jos kipeät sorkkani Espanjaan saisin hilattua....  Mutta,,,, taitaa se minulta tänävuona jäädä,,, luulisin....  Mutta on kiva kun on hyviä ystäviä....