Tänään juostiin Cartagenan puolimaraton, taivalsin reitin numerolla 587, sijoittuen 33 kokonaiskilpailussa, noin 800 osanottajan joukossa.
Aikani oli 1.23.55 jolla voitin sarjani. Kari, Jukka ja Mikko juoksivat hienosti, palaan aiheeseen kunhan tulokset ilmaantuvat.

1299431330_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kari Broman ja minä päästiin pokaleillekkin.

Forerunner teki tepposet juoksussa, se ei suostunut käynnistymään, ilmoitti vain että virta on loppu ja sammutti näytön?? Vaikka oli vasta ladattu?.
Eipä siitä kellottomuudesta suurempaa haittaa ollut, juoksin kisan aika tasaisella vauhdilla, enkä aivan räkäposkella yrittäen.
Juoksijoista pidettiin juoksussa hyvää huolta, varustekassi sisälsi kaikenlaisten maisteltavien lisäksi tyylikkään paidan, ruokahuolto pelasi, juomia oli tarjolla oluesta alkaen.. Ja kaikki tämä 10 euron osanottomaksua vastaan!! !!.

1299431401_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paella pannulle kertyi jonoa, mutta me olimme ensimmäisiä.

1299431694_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 1299431568_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja paella maistuu, mutta santsi kuponkia ei meistä kukaan jaksanut käyttää.

1299431868_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No niin johan se hymykin irtoaa, kun oluet sai.

Lisäraporttia kunhan pääsen normaaleihin päivärutineihin.

Tulokset:

1299474263_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Juoksuseurahan mulla oli hyvää, naisten voittaja Benali Wafiya, kovanluokan juoksija, kipasee kyllä puolikkaan reippaasti alle 1.20 koska vain.