Tänään olisi ollut Muurolassa maastojuoksut, mutta en päse mukaan kun minua vaivaa köyhien kansanluokkien kirous, eli 'työ'.. On tullut luvattua hierontoja tällekkin päivälle. 
Seuraava kilpailuni on Songan ympärijuoksu, ja viiko siitä Santa Claus Marathon..
Olen kyllä joskus sanonut etten enää sitä juoksua juokse. Mutta kallis bensa ja kun kaikki 'hyvät' kilpailut isketään samaan viikonloppuun ja sitten on viikonloppuja on jolloin mitään kilpailuja ei ole mailla eikä halmeilla, joten startteja saadakseen on kisa juostava..
En pidä kisasta siksi, että kisajärjestelyissä mikään ei ole oikein toiminut, ja on saanut tuntea että ei ulkomaalaisena ei ole tervetullut pienentämään ulkomaalaisten juoksijoiden kisaan osallistuvien prosenttiosuutta..
Suurin syy kuitenkin on reitti, lähtöpaikka on korkeammalla kun maali.
Jos on hyvä ilma ja kulku päällä tulos ei kuitenkaan kelpaa ennätystilastoihin.

                   1306554627_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Brookkhavenin fyysikot olivat saaneet kehitettyä kvarkki-gluoni-plasmaa, pahaksi onneksi aine ei ollut pysynyt kasassa kun 10 -20 sekunttia..
Muuten sitä olisi voinut tilata tuonne Ounasvaaranpäälle vaikka keilapallon kokoisen möykyn, olis saatu tännekkin "neekeriukko" ilmasto..
Aine oli 100 000 kertaa kuumempaa kun auringon sisus, raskaanoloista aine myös oli, kun kuutiosentti painoi 40 miljardia tonnia...
Melkeen yhtä raskasta kun meikäläisen juoksu.