Aspi puolikas on juostu, ja kyllä jaloissa ja kehossa tuntuukin.. Keli oli aurinkoinen joskin tuulinen, reitti oli aika mutkainen ja mäkiäkin löytyi.

Peuran oli painettava henkensä kaupalla sillä olihan susi kintereillä.

F sarjalaisia- 1. Olavi Peura 1.30.34 - 2. Jose Jean Macia 1.32.12 - 3. Norbertto De Wulf 1.35.54  Norbertto on vuosien ajan samoissa kilpailuissa jahdannut poropahasta, mutta vielä on koparat tallella.

Mikähä muuten mahtaa olla läppävikasten kuusikymppisten ME?

Meitä oli viisi Caffilaista juoksemassa, palaan asiaan kunhan tulokset tulevat nettiin.

Suomalaisia oli toki palkintorahoillakin, mutta meikäläinen oli vissiin niin janoisen näköinen että antovat tuota juomapuolta.

1324220032_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rahamiehet huoltajineen.  Pasi Huhtala 1.12.17 * Jussi Lammi 1.14.11

1324220131_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meikäläisen saamiset.

1324220175_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotimatkalla Mikko ratissa.  Mikko Lanki 1.46.24

Palailen asiaan myöhemmin nyt väsyttää. Niin kisan voitti Dahhaqui Abdelaziz ajalla 1.06.23