Lapsena se mullakin pipo ahisti, ja lelupuolella oli reippaasti vajetta.
Siksi on pyrkimykseni on aina ollut olla kasvamatta aikuiseksi.
Vanhenemiselle ei mitään voi, mutta aina voi taistella aikuistumista vastaan kynsin hampain.
Ja kun säilyy lapsena voi aina ostaa itselle uusia leluja, ja isompia pipoja..          Tai eihän pojilla ja miehillä ole muuta eroa kun että miesten lelut ovat kalliinpia.
Tässä uusimmat lelu hankintani.

 1272982844_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Millähän perustelisi hankintoja????
No käynhän lähes päivittäin tuossa parin kilometrin päässä City marketissa ja Lidlissä, voihan sitä eksyä ilman autonavigaattoria.. Häh!
Tuota Forerunnerin ostoa puolustelisin sillä että olen jo vuosia etsinyt sellaista kelloa jossa sekundaattorissa ei sekunnit muuttuisi pieneksi täyden tunnin jälkeen, mutta semmoista en ainakaan Suomesta ole mistään löytänyt..       Minulla kun tuo ikänäkö aiheuttaa sen ettei ilman laseja enää aikoja enää näe,     ja maratonilla ja puolikkaalla ei siten enää pysy kartalla onko pysynyt tavoitevauhdissa.. Tässä Forerunnerissa on aika suuret numerot eikä kymmenyksillä ja sadasosilla pelailla, pysyy tunnin jälkeenkin sekunnit saman kokoisina, ja meikäläisenkin näkökyvyn rajoissa.
Rahapussia navigaattori kevensi 45 euron verran ja forerunner karvan yli satasen.
Tietääkö joku saako tuohon forerunneriin jostain suomenkielisiä käyttöohjeita??.. Vai pitääkö edetä yrityksen ja erehdyksen kanssa Lonttoon murteella??
Tuomoisen lenkin se ihme härveli väitti minun tänään käyneen.. Hyvähän se on että edes joku tietää missä ollaan, ite ei aina muista kun lenkiltä tulee missä on käynyt.

1272982908_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Se oli eka kokeilu laitteella, kyllä se piru taisi tuon matkan aika hyvin mitata.