Tollot joita myös lääkäreiksi kutsutaan, on pilanneet minun jalkani!!

             1351155.jpg  

Eikö tuosta näe jo paljaalla silmälläkin että jänne on poikki??... Ja jos satuu olemaan sokea lääkäri voisihan sitä uskoa sen, kun sanoin että se jänne on poikki!!  Ja jos on kuuro... Ainakin meillä hierojilla on tuntoaisti käsissämme kyllä se oli tunnusteltavissakin tuo jänteen pää, sekä kantaluun ja jänteen pään välissä oleva selvä pehmeä tyhjä kohta, missä jännettä ei ole.... Eikö sairaalassa ole myös erinlaisia kuvaus ja tutkimuslaitteitakin joilla sen olisi voinut todeta???...  

Kun Espanjassa tehtiin väärä diagnoosi, hoitokin oli tietysti väärä, elikkä jalka kipsattiin väärään asentoon 90 asteen kulmaan, kun olisi pitänyt kipsata jalkaterä ojennettuna, se toimenpide nyt viimeistään estää vaivan paranemisen.

Nyt vastaanotolla todettiin, nyt ei ole enää mihinkään kiire, jänne olisi pitänyt operoida viimeistään kahden viikon sisällä tapahtumasta, ei ne jänteen päät ole enää ommeltavissa kiinni, vaan täytyy ottaa jostain kehosta uutta jännettä korjaukseen.

Niin ja vakuutusyhtiön mielestä mitään vahinkoa ei ole edes tapahtunut, akillesjänne ei voi katketa kun korkeintaan kirveellä lyöden, ei korvauksia!!

Kilpajuoksuhaaveet saanee nyt lopullisesti haudata.

En edes viitsi kertoa mitä mielessäni nyt pyörii.