On se vain niin tylsää aikaa tämä joulu, että pitäänee kirjoitella ajankuluksi tännekkin, kun mitään järkevää ei viitsi tehdä (tekemistä kyllä olisi mielin määrin)... Pukki sitten teki oharin!!

1155637.jpg

Yritin kyllä saada sen kiinni ja vaatia audienssia, olenhan kuitenkin mielestäni ollut keskiverto kansalaista kiltimpi. Viime aikojen vähäinen treeni ja lahjattomuuteni aiheutti sen että karvanaama pääsi karkuun. No joulun jälkeen ollaan yhtä lahjattomia molemmat.

1155362.jpg Vanhin minusta otettu kuva, mitä äidin kätköistä löytyi. Ton ikäsenä olisi tapahtuma kyllä harmittanut, mutta nykyään siihen on jo tottunut.

Juoksupuolella tänään juoksin pisimmän lenkin 21 km, sitten syyskuun Frankfurtin maratonin. Sen jälkeen kulku sen näköistä että lasten vanhemmat osoitelleet varoituikseksi jälkikasvulleen, että pysykää poissa juoksu urheilusta, kyllä äiti antaa rahaa tupakkaan ja kaljaan, ettette tule tommoseksi.

Gamma aminovoihappo (GABA) on tärkein estävä välittäjäaine, joka kontroloi ettei ihminen käyttäydy sopimattomasti. GABA ehkäisee myös ahdistusta, paniikkihäiriötä, masennusta ja vanhenemismuutoksia... Minullahan tuskin on puutetta siitä?. .. Eipä tässä sitten muuta kun,,

1155360.jpg  :-)