Meikä poika on todella nopea.. Maanantaina masensi niin, että päätin lopettaa kokonaan ajatuksenkin paluusta juoksuurheiluun.. Tänään sitten tein "combäkit" (eikä ole aprillia).

Alunperin oli tarkoitus että Songan ympärijuoksussa heinäkuussa juoksisin "lappurinnassa" eka kisani akilleksen katkeamisen jälkeenn.. Nyt sitten ilmotauduin jo toukokuunlopun Terwahölkän puolikaalle.. Kilpajuoksuahan se meikäläisen meno ei ole mutta kierrämpähän ympäri.

Selailin tuota juoksijalehden kilpailuliitettä, kyllä on osanottomaksut nouseet taasen ja hurjasti!!....  Ne on jo aivan törkeällä tasolla järjestelyihin, palkintoihin ja tarjoiluun kun tahtoo tulla vain huononnuksia vuosi vuodelta!!!.

Aavasaksan Aurinkomaratonin järjestelyporukka on tehnyt hienoa työtä, siellä juostaan Suomen ensimmäinen ilmainen maraton!!...                                    Hatun noston ovat ansainneet, etsinkin pisimmän onkivapani asetan hellehattuni sen nokkaan ja nostan niin korkealle kun vain varpaillenostessani yletän, ja kumarran.. Hieno homma!!

Nyt hierontahommiin.. Palailaan..