1245430002_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kävin tutustumassa Ylläksen maisematiellä järjestettyyn puolimaratoniin. Vaativuutta reitiltä kyllä löytyy.!!.  Lähdön jälkeen noustaan 178 metriä korkeussuuntaisesti, jonka jälkeen laskeudutaan saman verran alaspäin, ja ollaankin kääntöpaikalla, noustaan jälleen mäki ylös ja lasketaan kohti maalia, siinä reitti lyhyesti ja yksinkertaisesti kerrottuna..

Oma juoksuni: Lähdin varovaisesti liikkeelle, enhän oikein tiennyt kuinka jalkani kestää noin mäkistä reittiä kilpailuvauhdilla. Ennen puolimatkaa jyrkähköä useamman kilometrin laskuosuutta en oikein jalallani osannut juosta, ja käännöksen jälkeen huonon kuntoni vuoksi ylämäkeen en oikein jaksanut juosta. Kilpailun viimeiset 3 - 4 kilometriä yritin kyllä tavoittaa edellänimenevää 50 vuotiaitten sarjan voittajaa, mutta siihen eivät tämänpäivän kykyni riittäneet, eroksi jäi 6 sekunttia minun tappiokseni.. Kaikenkaikkiaan kiva erinlainen puolikkaan juoksukisa, voisihan tämän juosta toistekkin.. Juoksijoille tarjottu porokeitto oli hyvää, ja paitakin sieltä saatiin....

Näin on juhannus avattu, jatkosta ei vielä tietoa.......