Tänään sitten juostiin lapinpiirin tiejuoksun piirinmestaruuksista ja RDS:n talvisarjajuoksun viimeinen osakilpailu.
Vähän oli mestaruuden tavoittelijoita, samoin on koko talven väestökato vaivannut talvisarjaakin, vuosiin ei ole tainnut jäädä osallistujamäärät tälle tasolle, sellainen on tuntuma mulla??.
En nyt puutu siihen miksi näin on, esitin ennustuksen ja syyn jo syksyn ensimmäisen sarjajuoksun yhteydessä seuran johtohenkilöille.
               1271513149_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Miesten piirinmestaruuden vei  Veli-Heikki Koivu,  2. Ilkka Välitalo,  3. Sami Välimaa.

1271513214_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Naisten mestaruudet  1. Johanna Peiponen  2. Anni Hemminki   3. Elli Hemminki.  Tytöt ovat hieman unisen näköisiä palkinntojen jaossa, mutta voin vakuttaa että kun lähtölaukaus pamahtaa ei unisuudesta ole jälkeäkään, vaan silloin mennään!!.

1271513586_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä Elli-Tarja Hallikainen palkittavana talven aherruksista.

1271513748_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä 60 vuotiaiden pistekilpailun parhaita, kun muissa sarjoissa oli palkittavana pari kolme urheilijaa / sarja, tässä aikuisten miesten sarjassa meinasi piha-alueen koko olla rajoittavana tekijänä palkintojen jaolle.. . Silti meitä vanhempia veteraaneja kohdellaan kisoissa kun ruttotautisia, palkinnot on mitä on jos on ollenkaan, osanottomaksut kyllä kelpaavat mutta usein emme saa edes juosta kun murtoosan juoksumatkasta.....  Sainpahan taas valittaa sydämmeni kyllyydestä, eikä kukaan voi mitään, omassa blokissani olen kunkku..

Oma juoksuni oli sarjajuoksun yleisessä sarjassa juostu 10 kilometriä, aikaa kului 38.39 sijoitus oli sarjani toiseksi viimeinen eli voitto, näin oli runsaasti osanottajia yleisessä sarjassa.. Monet veteraanijuoksijat joilla on jo lyhennetty matka juoksevat toki kuntosarjassa, mutta minulla on periaate että olen kilpajuoksija, enkä näin ollen voi kuntosarjassa juosta.

Kun kerrot ajatuksistasi rehellisesti, toinenpuoli pitää sinua ääliönä ja toinenpuoli kusipäänä.

Kunnioitan oikeuttasi olla asioista eri mieltä, kunhan ymmärrät, että minä olen oikeassa ja sinä väärässä.