Olen nyt vajaan kuukauden pitänyt tätä syvintä sisiintäni paljastavaa PELLE blogiani.. Omilla sivuilla kävijämäärien perusteella ihmisistä on hauskaa käydä sivulla, jossa pääsee pitämään itseään parempana, eli ajattelemaan "ompa se pöljä" tai "minähän sanoin, ei tuossa ole mitään järkeä".. Yksittäisillä sivuilla kävijämäärät ovat olleet suurimpia, blogi sivulla ja viime vuoden ulkomaan leirin loppuajan sivuilla, myös Rovaniemi marathonin jälkeen kuvakallerioiden kävijämäärät ylsivät samoihin.. No TOTUUS tietysti on se, että näitä sivuja päivitetty päivittäin, muille sivuille päivityksiä tullut huomattavasti harvemmin..  Minulle sivustoilla kävijöistä tärkeitä kävijöitä on vain sellaiset, jotka ovat tulleet googlen tai jonkun muun hakukoneen kautta, haulla "Hieroja Rovaniemi" tai vastaava.

Eihän ole raukkamaista paljastaa olevansa heikko ja herkkä, vaan sehän se vasta rohkeutta vaatiikin, on oltava itsetunto kohdallaan, oman vaatimattoman itsensä kanssa.

Ruumiillani on edelleen liikkumisen nälkä, mutta kaikki mitä teen tuntuu tällä hetkellä pakkoliikunnalta, sillä erinnäiset ruumiinosat eivät tällä hetkellä pidä liikkumisesta. Se minun liikkumisen juttu on JUOKSU, kaiki muu on sitten huomattavasti vähempiarvoista.