Pohjoiskorean jalkapallovalmentaja tuomittiin huonon MM-kisojen menestyksen vuoksi määräämättömäksi ajaksi pakkotyöhön tekemään rakennuksille 14 tunnin työpäivää. Alkavien SM-kisojen ja päättyneiden EM-kisojen jälkeen varmaan työvoimaa on tarjolla Suomessakin ja urheilijatkin varmaan halukkaita apumiehiksi.

"Jokainen valmentaja osaa tehdä urheilijan väsyneeksi, mutta vain harva nopeammaksi" Loren Seagrave (amerikkalainen pikajuoksuvalmentaja).

Ei menestyminen urheilussa niin helppoa ole, on sairastamiset, vammat, taloudelliset huolet, valmennulliskselliset virheet, ym murheet sen lisäksi että pitäisi vielä harjoitella eläimellisesti.. Itsekkin vaikka vain harrastelen juoksemista veteraanisarjoissa tuskailen akilleskipujen keskellä... Kun on kerran katkaissut akillesjänteensä, sopii vaikka katsella tälläisiä filmejä    1.  -  2.  miettiessään mitä nyt olisi viisainta tehdä??. .. Aina on tietysti pitkä lepojakso kokeilemisen arvoinen, mutta samalla se myös tarkoittaisi että kausi on ohi.. Sitten jääräpäiden menetelmä 'siellä se lähtee missä on tullutkin', ei kuulosta viisaalta. Sillä menetelmällä nyt kuuitenkin mennään, kipulääkeiden avustuksella.. Saa nähä mitä tästä tullee..

"Maailma on aina ollut hullu, ja ne jotka luulevat sen parantavansa ovat hulluista hulluimmat"  Voltaire.